Köyhälistön raskas elämä

Runoilija Aegrescit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2005
Viimeksi paikalla: 8.11.2022 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everyone gets a star.
 

Savuisessa kapakassa
nautin kuuden euron tuopista
työnhaun jälkeen
kun vastapäätä istahtaa
elämää nähnyt ukko

Sanoi

ei Helsinkiä
rakennettu päivässä

Nyökytän
ja huokaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos muuten arvostelustasi. Taa on hyva runo, pidan paljon. Tasta tulee ehka yski parhain mielikuva ajatuksiini.

ei rakennettu.
rakkaus tätä runoa kohtaan rakennettiin
heti ensimmäisestä rivistä lähtien.
sinä teit sen taas.

Syvälliset, melankolisetkit ajatukset sisällytät hyvin runoosi. Tykkään!

 

Käyttäjän kaikki runot