Nimetön

Runoilija SiriusChristus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyyneleet sumentaa reittini sun luo,
mutta näen sut yhtä selvästi,
kuin silloin kun viimeisen kerran sun kainaloos käperryin.
Tulen luokses,
olo tuntuu turvalliselle ja hyvälle. Hetken.
Kunnes taas katoat teille tietämättömille,
pois luotani.
Vai menitkö?
Tule takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot