yksin

Runoilija SiriusChristus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun yksin laiturin päässä, katson kuinka linnut lentävät jonnekkin kauas, minne minäkin haluan, mutta miten minä sinne pääsen, en ainakaan lentämällä, ihmiselle ei ole luotu siipiä joilla voisi lentää.
Yksinäinen kyynel vierähtää poskelleni, mutta se ei ole kauaa ysiksin, mutta kun se putoaa mereen se on taas yksin suuressa meressä ja toinen kyynel yksin poskellani kuivumassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot