askeleet

Runoilija SiriusChristus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulen kopsetta takaani, aivan kuin hevonen laukkaisi laituria pitkin minua kohti, mutta en näe mitään, kunnes ohitseni kulkee voimakas tuulen puuska ja käännän katseeni merelle, en näe ensin mitään, mutta kun katson veden pintaa siihen jää jälkiä aivan kuin jokin juoksisi veden päällä. Voiko se olla hevonen, vai kuvittelenko vain olenko hullu?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot