Rebirth

Runoilija Sonne

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.6.2022 11:23

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.12.1991

Elämä, Se on umpikuja
 


Sinä astuit maailmaani
ja toit auringon mukanasi.

Sinä otit kiinni kädestäni
ja poistit ahdinkoni.

Sinä katsoit minua silmiin ja hymyilit.
Sillä hetkellä minä synnyin uudelleen.

Enkä aio kuolla enää koskaan,
sillä yhdessä me elämme ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Kiva ajatus!

 

Käyttäjän kaikki runot