Lovin' you

Runoilija Sonne

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.6.2022 11:23

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.12.1991

Elämä, Se on umpikuja
 


You and me.
A beautiful thought.
Yet still a dream.
Dream where yearning becomes a nightmare.
Loving you is masochism
and I like it

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot