Sä väsyit muhun !!

Runoilija juhis89

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaiken saa jos pyytää... jos ei pyydä ei voi saada mitään!!! mun mese ossan saa ottaa jos haluaa...
 

Sanoit rakastavasi mua, muttet rakastanut.
Sanoit välittäväsi musta, muttet välittänyt.
Sanoit haluavasi vain mut, mutta janosit toista.
Tein mielestäsi kaiken väärin, jopa läsnäoloni vaivutti sut uneen.
Olit aina kalpea seurassani, läsnäoloni jopa kylmensi ilmaa ympärilläsi .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot