tuska !!

Runoilija juhis89

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaiken saa jos pyytää... jos ei pyydä ei voi saada mitään!!! mun mese ossan saa ottaa jos haluaa...
 

Tuska viiltää,
tunnen kuinka veri valuu pitkin lattiaa.
Taas yx viilto lisää,
en voi sille mitään.
mua sattuu,
poistakaa tää tuska multa.
Jos ei muuten polttakaa mut roviolla.
Sekin olisi parempi kun elää tylsyydessä muitten syrjittävänä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin tuttua.. niin tuttua... koita jaksaa.. kyllä se loppuu aikanaan...

surullista. mutta. jotenkin, jotenkin mä pidin tästä. mutta ei koskaan asiat noin huonosti oo. aina ne menee paremmiks. :) *halaa*

Älä luovuta! Elämä hymyilee varmasti vielä sinullekkin!

 

Käyttäjän kaikki runot