mitä elämä on ??

Runoilija juhis89

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaiken saa jos pyytää... jos ei pyydä ei voi saada mitään!!! mun mese ossan saa ottaa jos haluaa...
 

Elämä on kurjuutta joka lisää tuskaa,rakkautta joka sammuttaa janon,kuu joka valaisee pimeässä,aurinko joka lämmittää ja valaisee päivällä ja ennenkaikkea kavereita jotka välittää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot