Muistoja

Runoilija mintsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen, herkkä ja välillä niin vihainen elämälle
 

Aika on taas se,
että mietin sinua.
Minun poikani,
minun rakkauteni.
Enkelit vei,
et ikinä näe
elämää,
et siskoas et veljeäs,
Et minua äitiäs.
Ei Jumalaa ole olemassa,
kun sinut minulta otti.

Selite: 
24.1 .2013 Janne olis täyttäny 19 v. mutta Janne eli vain 2h, aina kuitenkin mielessä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot