Aurinko Kuu

Runoilija mintsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen, herkkä ja välillä niin vihainen elämälle
 

Pakkastuuli vihmoo jalkojani,
aurinko paistaa kasvoilleni.
kyyneleet valuvat silmistäni.

Yöllä kuu taivaalta kurkistaa,
yrittää salakavalasti
sydämmeeni
muuttaa asumaan.

Muistan päivän auringon,
enkä kuulle anna valtaa.

Selite: 
Sisarelleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja tunteellinen tämä on :)

tyylikäs teksti, joka puhaltaa tuulen lailla lukijan mieleen. hieno kokonaisuus.

herkän kaunis, elinvoimainen runo
luonnollisin kielikuvin sopivaan mittaan saatettu

 

Käyttäjän kaikki runot