Isälle

Runoilija mintsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen, herkkä ja välillä niin vihainen elämälle
 

Isä,
sinua mietin tänään,
ikävä on kova.

Rakastit minua paljon,
rakastin sinua enemmän.

Onneksi sain halata
ja kertoa
kuinka paljon rakastin,
ennen kuin
sydämmesi pysähtyi.

Isä, olit minulle tärkeä
enkä ikinä unohda sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa tekstiä, pidin

 

Käyttäjän kaikki runot