Janne 21 v.

Runoilija mintsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen, herkkä ja välillä niin vihainen elämälle
 

21 vuotta sitten
Syntyi pieni enkeli poika
Janne nimeltään.
Vain 2 tuntia sain pitää
häntä omanain.
Syliini kaipaan häntä ainiaan.

Selite: 
Jannelle tuonne ylös taivaisiin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot