Some day

Runoilija Mistake

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

CAN'T YOU SEE, YOU'VE BEEN MISTAKEN.
 

Some day I will fly
today my wings are too weak
Some day I will forget
today my memories are too strong
Some day I will smile
today I have only my tears
Some day I will carry my dreams out
today I still build my castle in the air
Some day I will love
today I have only a hope and a faith.

Selite: 
Virheitä varmaan löytyy, saa huomautella !
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmmm, Virheitä. ehkä joitakin aivan pieniä idea oli hyvä.

Mieki tykkään englanninkielisistä runoista ja tää on upea sellainen!! i like it!

Tämä on aivan ihana runo, aikoo tehdä jotain tulevaisuudessa.. ehkä tulee toteen, ehkä ei. mutta toivottavasti.

kiitos paljon arvostelusta.:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mistake Nimetön 19.8.2007 3 Runo
Mistake ... 11.2.2006 12 Runo
Mistake En uskalla rakastaa 12.12.2005 7 Runo
Mistake Tyttö ja poika 24.10.2005 14 Runo
Mistake Some day 18.8.2005 3 Runo
Mistake Kiitos 18.8.2005 0 Runo
Mistake Pieni hetki 18.8.2005 13 Runo
Mistake Nukkumaan 28.5.2005 7 Runo
Mistake Uudelleen 26.5.2005 0 Runo
Mistake Sataa. 25.5.2005 0 Runo