Uudelleen

Runoilija Mistake

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

CAN'T YOU SEE, YOU'VE BEEN MISTAKEN.
 

Taas teit sen mitä pelkäsin
jätit uudelleen minut yksin
vaikka tiesinhän sen jo aiemmin
näin tässä kävisi tietenkin

Ja tiedän myös sen,
vaikka nyt itken
kohta on huominen
annan anteeksi kaiken

Saat minut taas vakuuttuneeksi siitä
kuinka paljon välität musta
etteivät edes sanat riitä
enkä enää muista katumusta

Ja aina uudelleen, aina uudelleen
huomaan jääväni yksin sateeseen
vaikka toivonkin kaiken muuttuvan
silti huomaan yhä sinua kaipaavan

Yöllä herään samaan painajaiseen
olen joutunut loputtomaan kierteeseen
kohta käy taas miten pelkäsin
- mutta tiesinhän sen jo aiemmin.

Selite: 
Yöllä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mistake Nimetön 19.8.2007 3 Runo
Mistake ... 11.2.2006 12 Runo
Mistake En uskalla rakastaa 12.12.2005 7 Runo
Mistake Tyttö ja poika 24.10.2005 14 Runo
Mistake Some day 18.8.2005 3 Runo
Mistake Kiitos 18.8.2005 0 Runo
Mistake Pieni hetki 18.8.2005 13 Runo
Mistake Nukkumaan 28.5.2005 7 Runo
Mistake Uudelleen 26.5.2005 0 Runo
Mistake Sataa. 25.5.2005 0 Runo