En uskalla rakastaa

Runoilija Mistake

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

CAN'T YOU SEE, YOU'VE BEEN MISTAKEN.
 

Kaikki olisi paljon helpompaa
jos ei olisi ollenkaan tunteita

rakkaus, kauneinta maailmassa,
se voi myös satuttaa
se voi sydämen murskata palasiksi
kaiken hajoittaa

ei koskaan pitäisi tunteitaan
kenellekkään näyttää
ei liikaa uskoo unelmaan
tai sydäntänsä käyttää

niin pianhan kaikki voi haihtua
ja hymy hukkua kyyneliin
onni voi kivuksi vaihtua
ja tuskan tunteisiin

sillä kuka korjaa jos joskus rikki meen?
kuka sydämen ehjäksi saa?
kuka palaset liittää paikoilleen?
en uskalla rakastaa.

Selite: 
joskus tämmöisiäkin ajatuksia. :>
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä, runon kulusta, riimeistä.
Voin hyvin samaistua tunteeseen.
Lempikohtani:

"niin pianhan kaikki voi haihtua
ja hymy hukkua kyyneliin
onni voi kivuksi vaihtua
ja tuskan tunteisiin"

Onnea.

Kaunis runo,

tykkään tosi paljon :)

tässä syy miksi en nykyään kerro kellekkään välittäväni heistä.
todella upea tykkäsin vallan mahottomasti.
mut toisaalta kyl pitäis uskaltaa näyttää tunteesa.;>

nii ja kiitoksia arvostelustasi. ^^
enkä oo koskaa kuullu james bluntilta muita biisejä ku sen beautiful biisin et vahingossa tullu samanlainen kohta.:P

Aihe nyt ei ole kauhean iloinen,
mutta kauniisti olet siitä runoillut.
Hirmu nätti. Pidän tästä.

Kiitos kommentistasi :)

Hieno runo! Suosikkeihin menee.

uusi ja valltavan hieno runo (: <3

Mutta toisaalta jos ei koskaan edes yritä, voiko sitä koskaan edes olla onnellinen?
(: Elämän vaikeita kysymyksiä. Pidin noista riimeistä kovasti. ^^ Nättiä ja ajatuksiaherättävää tekstiä. (Kiitosarvosteluista.)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mistake Nimetön 19.8.2007 3 Runo
Mistake ... 11.2.2006 12 Runo
Mistake En uskalla rakastaa 12.12.2005 7 Runo
Mistake Tyttö ja poika 24.10.2005 14 Runo
Mistake Some day 18.8.2005 3 Runo
Mistake Kiitos 18.8.2005 0 Runo
Mistake Pieni hetki 18.8.2005 13 Runo
Mistake Nukkumaan 28.5.2005 7 Runo
Mistake Uudelleen 26.5.2005 0 Runo
Mistake Sataa. 25.5.2005 0 Runo