Ihastunut

Runoilija feather

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.1.2012
Viimeksi paikalla: 4.10.2022 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

koitan peittää sen,
ihastumisen,
kuitenkin on ykspuoleinen,
pitkään olen peitellyt,
tätä ihastumista,
suhun rakastumista,
pitkään ollaan pyöritty,
naurettu ja raivottu,
mut ei yhtäkään askelta,
suuntaan eikä toiseen,
koska en usko,
että ajattelet samoin
olen vain lukko,
jota et ehkä koskaan avaa
ehkä se on syytäni,
koska kauan sitten sut hylkäsin,
voi kun voisin asiat muuttaa,
en voi muuta kun yksin huutaa,
voitko jo luokseni tulla
mua halata ja sanoa
että ei koskaan erota
odotan ja odotan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot