Muutos

Runoilija feather

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.1.2012
Viimeksi paikalla: 4.10.2022 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ahdistunut, pelossa
miks elossa,
koska sä oot olemassa
Mä lupaan tehä itestäni eri ihmisen,
uskot sä sen?
Vaik täl hetkel heikko, luuseri, paska oon
ethän mun vierest katoo?
Pysy turvana tukena,
mun apuna
Mä en halua kuihtua,
kadota
Oon niin itsesäälin keskellä,
kuoleman rajalla, hajalla
Älä ole vihane,
mä kyl murskaan ne ajatukset
Haluan tuntea loppuelämäni sun kosketuksen,
turvan, rakkauden
Kun mä ylös pääsen tästä paskasta,
niin mä autan sua ihmistä ainoata,
jota joskus viel rakastan
Sun läsnäolo, kosketus,
sä et voi kuvitellaka kuinka paljon pelkkä se kosketus,
antaa mulle toivoa
Päästä esteiden yli,
voittaa,
olla tuntematta raivoa

Selite: 
Joskus tein.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti toiveet käyvät toteen:)

monia meistä koskettava teksti, josta juuri itekki kirjoitin tarinan.

Sul tosin rimmaa hienommin säkeet.

hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot