Uni ei tule

Runoilija Lexa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tekstini, ovatko ne runoja vai eivät? Suurin osa niistä kuitenkin syntyi aikoinaan kitara kädessä. Biiseiksi, tai ainakin sellaisten aihioiksi... Ja kaikkein vanhimmat tuntuvat itsestäni parhailta. Onko jo keski-iän kriisi iskenyt?
 

Jos varjoani et nyt nää,
se johtuu pelkästään siitä,
ettei ole enää hämärää,
muttei valoakaan vielä riitä.

Osumaan minuun, tai musta
paistaman, vaikkakin juuri susta,
vielä tahtoisin nähdä unta,
ennen kun taas sataa lunta.

Sillä kesä on lyhyt,
vaikkakin viel'
on lyhyempi matkame tiel-
lä, jonka näin meistä jokainen saa
matkata puoliksi omillaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot