En unoda sinua, Leskinen

Runoilija Lexa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tekstini, ovatko ne runoja vai eivät? Suurin osa niistä kuitenkin syntyi aikoinaan kitara kädessä. Biiseiksi, tai ainakin sellaisten aihioiksi... Ja kaikkein vanhimmat tuntuvat itsestäni parhailta. Onko jo keski-iän kriisi iskenyt?
 

Sinä lähdit pois, mutta äänesi jäi soimaan
ratapihalla Hyvinkään, valtatiellä Loimaan.

Selite: 
tämä jatkuu... vaikka loppu elämäni ajan, mutta tahdon tehdä tekstin äidinkielemme suurimmalle nerolle. Häntä lainaten, mutta kunnioittaen. Long live Pauli Matti Juhani Leskinen!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot