Sale, kassa 2

Runoilija kääntöpuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Punaruutupaita

Lumene Natural Code:
4, Frosty Berry

Punaista tossuissakin

Liukuhihna rullaa tönkösti,
Ympäri,
Ympäri,
Ympäri

Tunteeni jurraa sinussa,
Ympäri,
Ympäri
Ympäri.

"Ding dong,
Kassalla 2 tarvitaan apua kiitos"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aaa, aivan mahtava runo! Oi että, tässä vain oli jotakin.

Jes, juuri näin.

 

Käyttäjän kaikki runot