Viekää minut pois

Runoilija Reveur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2005
Viimeksi paikalla: 18.1.2020 21:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All men must die. Once or twice.


At the very moment I wanted to tell you about everything;
how I missed you when my lips tasted for a brief moment
just like they did sometimes after kissing you... my beautiful sunrise.

I'm starving but not hungry,
I'm too tired but not sleepy.

---

Sukupolvi X

Väliinputoojat;
tarinoita meistä ihmisinä.


Kapina on hyvä syy elää.

Jalat tukevasti ilmassa ja levoton mieli.


.


I don't suffer from my insanity. I enjoy every minute of it.


Selvittämässä merkitystä sanoille 'minä rakastan sinua'.
 

Minun sydämeni särkymisissä
ei enää ole mitään hiljaista

    minä itkin niin kauan että
voin fyysisesti pahoin
sitten itkin lisää.


Minun ei pitänyt
ikinä enää rakastua
- ja nyt muistan miksi

    miten unohdetaan se
että kaikki mitä kerran tahtoi
oli se toinen ihminen
ja mitä sen jälkeen

kun en minä ole sellainen tyttö
sellainen, johon rakastutaan.

Eihän näin minulle

pitänyt käydä.

Selite: 
Miksi se sattuu niin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeää ja pysäyttävää, upeaa sanailua!

Kipeää ja pysäyttävää, upeaa sanailua!

Kipeää ja pysäyttävää, upeaa sanailua!

Kipeää ja pysäyttävää, upeaa sanailua!

 

Käyttäjän kaikki runot