raide neljä.

Runoilija Reveur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2005
Viimeksi paikalla: 18.1.2020 21:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All men must die. Once or twice.


At the very moment I wanted to tell you about everything;
how I missed you when my lips tasted for a brief moment
just like they did sometimes after kissing you... my beautiful sunrise.

I'm starving but not hungry,
I'm too tired but not sleepy.

---

Sukupolvi X

Väliinputoojat;
tarinoita meistä ihmisinä.


Kapina on hyvä syy elää.

Jalat tukevasti ilmassa ja levoton mieli.


.


I don't suffer from my insanity. I enjoy every minute of it.


Selvittämässä merkitystä sanoille 'minä rakastan sinua'.
 

MINÄ TUNNUSTAN.

miten tällaista voisi olla ikävöimättä.

sinä olisit tarvinnut jonkun
pelkäämään kauhuelokuvia
suunnittelemaan lapsille nimiä
hymyilemään aina kun
joku sanoo jotain romanttista typerää.

ajattelisitko minua vielä
muistaisitko hajuveteni tuoksun
ja kuinka minä en lakannut itkemästä

niin, en ikinä lakannut itkemästä.
Selite: 
Ja jos en mitään muuta, niin pahoillani ainakin olen. Aina. <br><br>I will never love a man <br>'cause love and pain go hand in hand <br>and I can't do it again.<br><br> I will never love a man <br>'cause I could never hurt a man,<br> not in this new romantic way.<br><br>Laura Marling - New Romantic
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot