Hae ilmainen esite

Runoilija terminaali

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.9.2010
Viimeksi paikalla: 29.5.2020 14:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.5.1982

"There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die. " Hunter S.Thompson
 

Vietin iltani varkaana ja kuninkaana

Hunnutetut ajatukset

Ja elvytetty hymy kasvoilla

Maailmaa oli taas helpompi koskettaa



Ensitapaaminen, katseiden tanssiessa

Sydänparvet valokeiloissaan

Rikkaiden vartaloissa leikkien

Tanssivat taas uhria esittäen



Kasvoni annoin lupauksille

Tervetulleeksi toivotin valehtelijankin sanat

Kunnes ajan syövyttämät kasvoni myytiin

Kuin vanhentunut liha alennuksella


Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä. Pidän

realismia eli hyvä

Tarina, joka imi mukaansa. Pidin.

ja Kiitos.

hieno kirjoitus. tähtitaivas on kaunista , mutta ei täällä etelässä usein ole sitä kirkasta taivasta.

Yksinkertaisesti upea: "elvytetty hymy" ja "sydänparvet valokeiloissaan".

 

Käyttäjän kaikki runot