Verhoudu

Runoilija terminaali

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.9.2010
Viimeksi paikalla: 29.5.2020 14:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.5.1982

"There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die. " Hunter S.Thompson
 

Ole ruttoni, varmista etten leviä
Peitä hedelmätön maamme
Kaskea se tai jätä linnunlaulupuiksi

Silitä rumana vaatteena
Luo kuin lapsena se enkeli uuteen lumeen
Ole se kaipaus joka ei irroita otettaan

Leikitä kuin nukkejasi
Esitän mitä kätesi haluavatkaan
Unohda
Naura vanhana muistona


Niin tanssit taas kauniimpana kuin koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Helvetin hieno runo! Tässä on tunnetta ja tunnelma toimii. Pidän

Hieno runo.

Haikean voimakasta kerrontaan. Runon tunnelma suorastaan käsin kosketeltava. Tykkään.

Mahtava! Raskaan synkeää kauneutta.

hieno runo ^^

Kun nauruhermot kutajaa, rietaantuu pian koko maa.
 
 

Käyttäjän kaikki runot