Nimetön

Runoilija dissasociative

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shoot myself to love you
If I loved myself I'd be shooting you
 

Älä kiusaannu, mun on pakko tuijottaa
Mulle sä oot vaan jotain niin kaunista

Rakastan sitä hetken viipyvää pientä hymyä
Kun mä suutelen sua poskelle

Rakastan sitä kun sä aamulla pidät musta kiinnii
Etkä päästä kouluun lähtemään

Rakastan sitä kun sä naurat
mun kanssa samalle huonolle jutulle,
sun hymy on niin kaunis

Mä yhä katselen, hymyilen, sä et kiusaannu
Mun kanssa mistään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot