Nimetön

Runoilija dissasociative

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shoot myself to love you
If I loved myself I'd be shooting you
 

Sirpaleet, vanhat muistot, jälkimaku mutta hyvä vai paha

Voiko onnea rakentaa uudelleen?
Sinä valmiina yrittämään, minä pelkään

Sinä melkein itkit,
tällä kertaa sinä jouduit minuun pettymään
Sinun vuorosi
Muistatko kun soitin summeriasi
Tuhat kertaa ja se toinen tyttö vastasi puhelimeesi?

Anteeksi, sanon, mutta silti hymyilyttää
Vahingonilo, vaikka olenkin pahoillani

Mutta rakas, mä pelkään vielä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahva runo, tilanne aika ikävä.. hienosti runoiltu ja kaunis kiitos arvostelustasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot