Nimetön

Runoilija dissasociative

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shoot myself to love you
If I loved myself I'd be shooting you
 

Sä näytät niin eriltä kuin ennen
Vaikka et sä oikeasti ole muuttunut
Ollenkaan
Minä olen

Se alkaa taas
SE

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot