Nimetön

Runoilija pilvipuuteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en osaa enää lukea
kasvojesi ilmeitä
osasinko silloinkaan vai
muovasiko aika
miehen kokoista kehonkieltä

sateenhajuiset säteet
lävistävät suljetut kaihtimet
enkä tiedä hymyilenkö
vai jos sittenkin itkettää

imaget pinossa kerrankin
kansikuva ylöspäin
ettei takaa näkyisi se
tilaajan nimi ja osoite

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

loppu oli mahtava
tykkäsin sanojen käytöstö
hyvä runo

Tykkäsin tästä. "sateenhajuiset säteet" ja lopetus...Mahtavaa!

 

Käyttäjän kaikki runot