Nimetön

Runoilija pilvipuuteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Karaokessa taas vakio
"laita se Stellan Piste"
eikä sinua erottaisi alkuperäisesittäjästä
ainakaan äänestä
Anna jo olla
kun et koskaan uskalla revitellä,
irrottaa kotimaisesta poprokista

oli se sitten Irina tai Maija
Hölmö rakkaus tai Matkustaja

Ei yleisö näe huutomerkkejä
- kuten haluaisit
showsi jälkeen
piste piste piste
aplodit

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot