Nimetön

Runoilija pilvipuuteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

huutaa rakkauttaan vasta ovelta
minua kohtaan, muiden korviin
kieltäytyy puhumasta, puhuu kuitenkin
silitys, isku, katse, poistuminen

haista paska saatanan saasta
kun revit riekaleiksi minua
minun palasilleni riittäisi ottajia
silti vain sinä olet tarpeeksi minulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa tekstiä hienossa runossasi, koskettavaa

 

Käyttäjän kaikki runot