En jaksa enää

Runoilija downstream90

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tunnelin päässä valoa nää,
En tunne enää tunnetta hyvää,
rintaa puristaa ja vaikea on hengittää.
Yhdessä kesässä kaiken tärkeän menetin,
vaikka kuinka vastaan pistin,
tuntui että tuulimyllyjä vastaan taistelin.
Melkein jo luovuttaa tahtoisin..

Vaikka tuntuu että jaksa en, silti itseäni vastaan vielä taistelen,
peilikuvani kanssa väittelen.
Vaikka tuntuu että kaikki turhaa on, silti vielä käyn taistoon,
taistelutta kaatua tahdo mä en.

Monesti tuntuu että luhistun,
kaiken tämän alle puristun,
ilma loppuu ja tuntuu että kuristun.
Kaiken kun hetkessä yhdessä menetin,
tarkoituksen elämääni kadotin,
pohjalle elämässä, syvälle vajosin,
melkein jo luovuttaa tahtoisin..

Vaikka tuntuu että jaksa en, silti itseäni vastaan vielä taistelen,
peilikuvani kanssa väittelen.
Vaikka tuntuu että kaikki turhaa on, silti vielä käyn taistoon,
taistelutta kaatua tahdo mä en.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot