50

Runoilija 0aaa84a10f3a71fa9dff76e11739d0f9

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ No One Here Gets Out Alive ~ Jim Morrison
 

Kaipauksen soittaessa huuruista sinfoniaa alitajunnassa
Matkaan purppuraisista hetkistä kiellettyihin hotellihuoneisiin yrittäen faxata anteeksiantoa mielesi teletorneihin.
Kiitos vahvasta aamu kahvista ja kitarasoolosta joka rakasteli kuulohermojani.

Stairway to heaven. The last waltz.

Terveisiä danten seitsämänneltä helvetin piiriltä.

One last time?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lumoava.

Ihanaa syntymäpäivää sinulle.

Kirjotat ihanasti!

 

Käyttäjän kaikki runot