46

Runoilija 0aaa84a10f3a71fa9dff76e11739d0f9

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ No One Here Gets Out Alive ~ Jim Morrison
 

If you love me
let me go.

Highway is my way.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on niin paljon asioita vaikka sanoja on vähän. Tykkään.

loistava tunnelma tässä, pidän!

Tässä on niin paljon asioita vaikka sanoja on vähän. Tykkään.

loistava tunnelma tässä, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot