41

Runoilija 0aaa84a10f3a71fa9dff76e11739d0f9

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ No One Here Gets Out Alive ~ Jim Morrison
 

Kulmakuppila
Halpa olut ja
Hyvä musiikki
Humala.

Eilisen hämyiset muistikuvat
ja anteeksi pyyntö.
Sekava mielentila iski päälle pyytämättä.

Piraatti bileet vaihtuivat spurgupileisiin sunnuntaina kello kuusi. Ihanaa <3
Lumi poistuu kaupungista torstaina.
No fear.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot