44

Runoilija 0aaa84a10f3a71fa9dff76e11739d0f9

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ No One Here Gets Out Alive ~ Jim Morrison
 

Pinkit neonvalot vasten kasaritapetteja, hell yeah!
Koputtelen vapauden ovella odotellen täydellistä orgasmia avaamaan sen ruskeilla silmillään.

Näen pilkkuja. Sinisiä pilkkuja. Joka päivä. Toisinaan ne räjäyttää tajunnan. Tosinaan sammun niiden rivoon syleilyyn. Toisinaan toivon niiden olevan Rajumpia, Satuttavampia, että tuntisin taas olevani elossa. Raiskattu.

Kolmen rakkauden ristitulessa sekoan yksiöni nurkkien lukumäärään. Humaltuneena vaellan pinkin räsymattoni päästä päähän ryömien, etsien, etsien hikoillen suruani. Tahtoisin sen olevan sisälläni Kipeästi. Intohimoisesti. Repivän kappaleiksi elimeni.

Kivut vatsassani karkasivat sieluni punaisimmasta kolkasta oksentaen ruokahalun mennessään.

Rakastit lihan raa'aksi pehmeästi kosketellen.
Panit inspiraation ulos häkistään. Viettelet sen tekemään tuhmuuksia, imartelemaan itseäsi.
Voisitko panna sen takaisin mistä löysitkin?

Selite: 
Surua, ikävää, hikeä, kyyneliä, kadotettua itseään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot