Palaathan

Runoilija hamppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kukatkin ovat jo kuihtuneet kauan sitten lähtösi jälkeen
Enkä minä halua muuttaa mitään
mikä kertoisi sinusta;
vaikka sattuukin
Kuuntelen samat kappaleet
kävelen samat askeleet
puhun itsekseni samat keskustelut
nukun samalla puolella sänkyä
uudelleen
kuin aina sinun kanssasi
Pysähdyn keskelle lattiaa
ja jään odottamaan, että palaat takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot