Unohdus

Runoilija hamppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unohditko
millaista on tuntea toisen rakkaus
Ne kauniit sanat
joista ei ikinä tahtonut luopua?
Se, kuinka toinen soitti keskellä yötä
ihan vain kuullakseen äänesi
Millaista on tuntea toinen iholla
toisen huulet niskassasi
toisen lämpö siinä vieressä?
Unohditko
millaista on tuntea toisen välittävän
niin että se sattuu?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot