hajalla

Runoilija hamppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän miltä sinusta tuntuu;
tunnenhan itsekkin samoin

Tai
sitten
en

Emmehän ikinä ilmaisseet tunteitamme kunnolla
vaikka olisimme halunneet

Varastetaan
siis
aikaa

Ja ollaan hetki yhdessä hajalla
tietäen miltä toisesta tuntuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot