Mullan tuoksu

Runoilija Kevätkaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

teen kuolemaa
vuoksesi
tiedän miltä multa tuoksuu
olen käynyt avoinna olevan
haudan pohjalla
koskettanut sen kylmää seinämää

kurkottanut ylös valoon
tajunnut etten pääse pois

on kynsieni alla multaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeitä tuntoja hyvin kuvattuna

 

Käyttäjän kaikki runot