Nimetön

Runoilija Kevätkaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä en usko rakkauteen
en siihen että pysyt siinä

voit puhua kauniisti
voit koskettaa hellästi

mutta kuitenkaan mikään
ei ole ikuista

vaikka pilvet väistyvät
hetkeksi
minun sydämeeni sataa

enkä pysty meitä pelastamaan

minun maailmani on musta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot