Lapseni

Runoilija Kevätkaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet sydämeeni ikuisesti painettu polttomerkki,
koskaan eivät mitkään vedet
lievitä sen poltetta.
Sinut on merkitty minuun
kuin tumma viiva vatsani iholla,
odottaessani sinua tulevaksi.
Meidän sydämemme löivät samaan tahtiin,
ja minun vereni löysi väylänsä sinun suoniisi.

Astuisin alas vuorelta tyhjyyteen vuoksesi,
voisin antaa aaltojen huuhtoa minut syvyyksiin.
En mitenkään, en koskaan,
pysty sanoilla muovaamaan rakkauteni määrää.

Tunnet sen sisälläsi, lapseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot