Tännekkin

Runoilija Joskus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on työntekoa
 

Suostutteli siilit ja karhut nukkumaan,
väritti sammalet uudestaan,
täytti kolot,
halasi minut lämpimään

Kulki metsässä,
kaupunkiin asti
tallasi hiekan,
painoi heinät alleen

Tiputti itsensä yössä,
syleili maata,
Pyyhki puiden lehdet mennessään,
kantoi Auringon kauemmas

Jo huomenna,
on talvi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin älyttömän kaunis :o

jotenkin älyttömän kaunis :o

 

Käyttäjän kaikki runot