mikset löydä omaa elämää

Runoilija Joskus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on työntekoa
 

toisiaan katsellen,
hymyä vältellen
etsien hyvää pahasta,
ikuisesta tuskasta

yritit varastaa minulta kaiken,
räpäyttämällä silmiäsi,
saada minut uskomaan,
että olen tyhmä

mutta huomasin,
sinähän olet vain kateellinen,
rakkaudelle,
mikä minulla on

Selite: 
<em> että tuskin sinulla on valehtelemista, kyllä minä tiedän että minua rakastetaan, vaikka mitä tekisin</em>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot