Enkeli

Runoilija Joskus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on työntekoa
 

Pelkäävälle lapselle pakotettiin
kovat sanat huulille
Elämää rakastava pieni lapsi
itki itsensä uneen yksin
Väsyneenä kaadettiin
uudestaan Jumalan sylistä
Potkittiin ajatuksia,
iskettiin veitsi elämänhaluun

Uudelle päivälle ei annettu aikaa
Toivon päälle ripoteltiin
lasinsiruja ja vihaa
Mutta enkeli muisti lapsensa
antoi siipensä
Kaiken hukannut lapsi pääsi
uudelleen lentoon
elämään

Selite: 
Sunlaisille ihmisille on aina paikka täs maailmas
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot