Rakastan!

Runoilija cherry

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2011
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 18:46

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Runoilen joskus ja jouluna :)
 

Minä rakastan.

Rakastan elämää.

Rakastan lastani.

Rakastan rakastani.

Rakastan luontoa.

Rakastan tekemistä käsilläni.

Rakastan vaikka mitä.

Rakastan, rakastan.

Rakastan koko maailmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau!

 

Käyttäjän kaikki runot