Ruskaretki

Runoilija cherry

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2011
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 18:46

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Runoilen joskus ja jouluna :)
 

Ruskaretkelle koulun kanssa lähdin, uusiin ihmisiin tutustuin. Ruokapaikalle kun pysähdyttiin, minä ajatuspaikalle lähdin. Tämä runo siellä alkunsa sai, ja matkalla loppuun sen hioin. Koululle kun pääsimme jälleen oli ruskaretki lopuillaan. Vielä hyvät viikonloput toivotimme ja sitten kotiin lähdimme.Kivaa oli ja sääkin suosi retkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot