Säröt

Runoilija Natalia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rikki menneet palaset,
ne pistelee ja polttaa,
kun ne yhteen liimataan,
säröt jäävät muistuttamaan.
Mutta niistä ei pitäisi kipua kantaa,
vaan elämän pitäisi antaa opettaa,
elämään.

Selite: 
-11
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot