Randomia

Runoilija Natalia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ennustus jonka rakkauteni saa,
en eittämättä sitä kieltää voi,
autatko minua siinä,
mikä vika on sydämessä,
joka palaa,
en aina voi ymmärtää,
ei rakkaus toista tarvitse,
vaikka itse sanonkin,
kaunista voi aina tavoittaa,
ei se väärin ole,
lasikenkä meni rikki,
sirpaleet varpaita kutittaa.

Selite: 
-10,, heitin vaa randomisti päästäni lauseita
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot