Elämän pelko

Runoilija Natalia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelko,
olen syvästi kiinnittynyt elämään.
En itkeä saa,
en surra saa,
mutta pelko on minun pointtini.
Matkani jatkuu,
eteen tai taakse.
Mitä lähemmäksi saavun,
sitä kauemmaksi se minua luotaan työntää.
Tähän jään hetkeksi.
Jos sekin hetki vain kulumalla katoaisi.

Selite: 
-11
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot